اگر كودك در هنگام خواب با شیشه ، شیر بخورد احتمال ابتلا به سندرم شیر وجود دارد.
در اثر اینبیماری دندانهای قدامی (جلو) كودك دچار پوسیدگی زودرس میشود و كودك شما زودتر از سنمقرر دندانهایش را از دست خواهد داد.
آهن عنصری ارزشمند برای بدن است و مهمترین مورد مصرف آن در بدن ، خونسازی است . میزان آهن موجود در شیر مادر كم است و به همین علت مصرف قطره آهن در شیرخوارانی كه از شیر مادر تغذیهمیكنند توصیه شدهاست . باید دانست كه این قطره مفید ممكناست در صورت بیتوجهی باعث ایجاد مشكلاتی در دندان كودك شود . آهن با مینای دندان تركیب شده و آن را سیاه میكند و مقاومت طبیعی آن را از بین میبرد .
بنابر این باید پس از دندان در آوردن كودك ، قطره آهن را روی دندانها نریزیم و بلافاصله پس از خوردن قطره به كودك آب بخورانیم تا آهن با دندانهای كودك تماس پیدا نكند.
اگر دندان شیری كودكی بیش از موقع از دست برود فورأ باید با دندانپزشك تماس گرفت زیراممكناست دندانهای دیگر در طول زمان به سمت فضای خالی دندان از دست رفته حركت كنند و درنتیجه دندان دایمی در جای غیرطبیعی رشد كند و نظم دندانها را برهم بریزد .
تاج دندان های شیری در زمانی ساخته و تشكیل میشوند كه انسان هنوز در مرحله جنینی و داخل رحم مادر میباشد . موادی كه مادر در دوران حاملگی از آنها تغذیه میكند ، تاثیر زیادی در چگونگی وقوت و ضعف دندانهای فرزند او خواهند داشت . مهمترین موادی كه برای تقویت و استحكام دندان هایطفل لازم است و باید مادر باردار از آنها به میزان لازم استفاده نماید عبارتند از : كلسیم ، فسفر ، ویتامین D، ویتامین C و فلوئور اولین دندان آسیای بزرگ دایمی در سن ۶ سالگی رویش میكند و دندان ۶ نامیده میشود. تعداد ۲۸عدد از دندانهای دایمی در سن ۶ تا ۱۲ سالگی میرویند . دندانهای دایمی برای داشتن تغذیه سالم ،تكلم صحیح ، حفظ زیبایی چهره بكار میرود و همانند بقیه اعضای بدن برای تمام عمر پیش بینیشدهاند.
:: موضوعات مرتبط:
پرستاری کودکان و نوزادان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 870
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2